Kungstorget 8

Kontor, 2200 m2, Helsingborg, Centrum

Arbeta från en inspirerande kontorsmiljö i centralt läge. Trevliga människor och spännande bolag till grannar får du på köpet.

I Helsingborg C (fd Knutpunkten), precis ovanför stationen, har Genetor Coworking öppnat upp ett inspirerande och modernt kontorshotell.

Hos oss arbetar ni bekymmerfritt i en toppmodern miljö med full service. Vi erbjuder allt från egna kontorsrum, fast skrivbordsplats i rum med andra eller flexplatser. Vi erbjuder även klippkort.

Blir du medlem hos oss har du access till alla våra anläggningar och kan enkelt boka mötesrum via appen. Genetor är valet för dig som uppskattar en hög servicenivå och vill sitta en i trevlig arbetsmiljö där vi tar hand om allt. Med frukost varje dag, vårt egna trevliga nätverk, städning som ingår, bemannad reception 8-17 och moderna och fullt utrustade mötesrum så är vi en aktör som underlättar ert företags arbetsmiljö.

Kontakta oss för visning!

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Garage och parkering på däck precis intill

Närservice

Blomsterbutik, apotek, restauranger, café, läkare, kommunikationer, pressbyrån finns i fastigheten. Gångavstånd till all tänkbar service och handel.

Kommunikationer


Centralstation, buss- och färjeterminal i huset. Taxi.

Övrigt


Byggår

1991

Renoveringsår

2020

Planlösning

Kontorshotell på två plan. Kontorsrum i varierande storlekar, telefonrum, mötes- och konferensrum, kök, lounge, arbetsplatser i olika miljöer, reception etc.


Lokalen kan nås via

Centralstation, buss- och färjeterminal i huset. Taxi.

Hiss

JaKontakta Annonsör

Annika Perger

Annika.Perger@genetor.se


Utvalda lokaler från Genetor AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum