Dokument

Uthyrningsritning 6411-06009-1.pdf

Kullagatan 30

Kontor, 80 m2, Helsingborg, Centrum

Charmig vindslokal i centrala Helsingborg
Välkommen till Kullagatan 30 och denna unika vindslokal! 

Takbjälkar och charm på fjärde våningen med hiss

På utmärkt läge på Helsingborgs gågata kan vi erbjuda denna vindsvåning om 80 kvm. Gamla bjälkar och bärverk inger en unik karaktär med mycket charm. Den öppna planlösningen gör det enkelt att anpassa lokalen efter er verksamhets behov. Trevligt pentry och separat mötesrum. 

Parkeringsmöjligheter finns på innergården.

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Omgivning/natur

I vackra Helsingborgs centrum finns en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner.

Parkeringsmöjligheter/garage

Möjlighet att hyra parkering.

Närservice

På central adress i Helsingborgs innerstad erbjuder fastigheten ett brett utbud av restauranger, caféer, banker, butiker och andra bekvämligheter.
Fastigheten består av två byggnader, i vilken den ena erbjuder hiss från markplan till vindsvåning. På den charmiga innergården finns det möjlighet att hyra parkering. Lokalerna går att anpassa efter era önskemål.

Kommunikationer


5 minuters promenad till Helsingborg C med sin färje-, buss- och tågstation. Läget ger dig enkel kommunikation till Malmö, Landskrona, Helsingör och Köpenhamn med flygplats. Med bil når du E6an på 10 minuter och sedan vidare ut på övriga Europavägar.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Kullen Västra 19




Kontakta Annonsör

Ahmed Abdulrahman

Ahmed Abdulrahman