Dokument

Uthyrningsritning 1264-xxxx.pdf

Järnvägsgatan 18

Kontor, 566 - 1507 m2, Helsingborg, Centrum

Möjligheternas kontor på Helsingborg C
Kontorslokal för större verksamhet med toppläge vid Helsingborg C.

Sundsutsikt, utmärkta pendlings- och parkeringsmöjligheter

Nu finns möjlighet att flytta in i denna kontorslokal med Helsingborg C och Öresund som granne. För den större verksamheten kan man hyra hela ytan om 1500 kvm men det går även bra att dela upp. Våning 4 erbjuder ett kontor på 941 kvm eller våning 5 på 566 kvm. Se planritningar för att ta del av de olika alternativen.

Kontoret är i behov av renovering vilket ger nästa hyresgäst utmärkta förutsättningar att anpassa efter egna behov och önskemål. 

Välkommen att boka visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Närservice

Här sitter ni i Helsingborgs absolut mest centrala läge med ett stort utbud av lunchställe, kaféer, banker, och möjlighet till shopping i någon av Helsingborgs många butiker.

Kommunikationer


Helsingborgs absolut mest centrala läge med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) samlat inom fastigheten. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering. Finns även bilpool i fastigheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Terminalen 4




Kontakta Annonsör

Kent Andersen

Kent Andersen