Gasverksgatan 13

Kontor, 43 m2, Helsingborg

Centralt belägen kontorslokal
Om lokalen
Mindre kontorslokal på 43 kvm i södra centrum med direkt närhet till service, handel och kollektivtrafik. Bra parkeringsmöjligheter i området. Lokalen är belägen på våning 2 och är uppdelad i två rymliga kontorsrum varav ett har ett pentry. Från hallen når man en rymlig wc med klinkers och vitmålade väggar.

Omomsad verksamhet är ok. Möjlighet till snabb inflytt.

FASTIGHETSINFORMATION
Kontor- och bostadsfastighet belägen i södra delen av Helsingborgs centrum uppförd 1958 och renoverad 2008. I bottenplan finns restaurang och nagelsalong. Hiss finns i fastigheten.

OMRÅDE/OMGIVNING
Handel och service finns direkt utanför dörren t.ex. Söderpunkten och Södergatan med sina butiker, restauranger, SF Filmstaden, torghandel och bibliotek.

KOMMUNIKATIONER
Stadbussar och regionbussar avgår från Gustav Adolfs torg ca 300 meter från fastigheten. Knutpunkten med tåg och färjeförbindelser ligger ca 10 minuters promenad därifrån. Bra parkeringsmöjligheter i området.

NÄRSERVICE
- Lunchrestauranger 10 m
- Matbutik 180 m
- Park 250 m
- Träning 100 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Sandrah Kimmehed
010-603 93 63
sandrah.kimmehed@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB