Dokument

Uthyrningsritning

Garnisonsgatan 23

Kontor, 331 m2, Helsingborg, Berga

Kontor med härlig utsikt på Berga
Mycket ljust och trevligt kontor på våning 8 med milsvid utsikt över Helsingborg och nordvästra Skåne. 

Ljust kontor med härlig utsikt på våning 8

Lokalen på 331 kvm finns på 8e våningen och de stora fönsterpartierna ger härligt ljusinsläpp med utsikt över Helsingborg. Centralt i lokalen ligger det fräscha köket med generös matplats för en trevlig stund med kollegor. Öppna ytor för exempelvis kontorslandskap, ett konferensrum samt kontorsrum i varierande storlek. 

Utmärkt läge på Berga med parkering utanför dörren

Fastigheten är den högsta byggnaden på Berga. Med sitt strategiska läge vid korsningen Ängelholmsleden/väg 111 och sina nio våningar har den blivit ett nytt landmärke i Helsingborg. Huset är med andra ord en utmärkt reklampelare för företag som vill synas.

Välkommen att boka visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Berga är Helsingborgs största och mest attraktiva företagsområde. Här erbjuder vi lediga lokaler i form av kontor, kontorshotell, butik, produktion och lager.

Närservice

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, gym och ett tiotal lunchrestauranger. I den egna fastigheten på entréplan finns en restaurang. Det finns även flera enklare serveringar över hela området. Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger finns mindre än tre kilometer bort. I utkanten av området finns flera mataffärer. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.

Kommunikationer


Du når snabbt väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar.
Maria Station finns en kort gångväg bort. Det finns även flera stads- och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan. Väljer du cykeln som transportmedel från ett flertal fina cykelvägar som leder till Berga.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Floretten 4




Kontakta Annonsör

Helen Seffers

Helen Seffers