Västra Hamngatan 20

Kontor, 290 - 580 m2, Göteborg

Kontorslokal om ca 580 m² på Västra Hamngatan 20 i centrala Göteborg
OM LOKALEN
Nu kan vi erbjuda en kontorslokal om ca 580 m² på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen kan också delas i två separata lokaler som vardera blir ca 290 m².

Lokalen är belägen precis ovanför Akademibokhandeln och är fördelad på två plan med interntrappa. Planlösningen består av både öppna ytor och större rum och lokalen har stora fönster ut mot Västra Hamngatan, Södra Larmgatan och mot den lugna innergården. Ytskikten i lokalen består av ljusa väggar och ett brädgolv som är målat i en ljus grå ton. Kök och WC är dessutom renoverade de senaste åren.

Vi kan erbjuda kortare avtalstid vid de fall man förhyr hela ytan.

Hiss finns.

Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Äldre fastighet som Svenska Hus renoverat mycket varsamt. Originalfärger och gamla detaljer är i denna fastighet smakfullt mixade med nytänkande och unika lösningar. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett fåtal lägenheter i 4 våningar.

KOMMUNIKATIONER
Spårvagnar och bussar precis utanför dörren. Gångavstånd till Centralstationen.

OMGIVNING
Fastigheten ligger mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. Nära kanalen och gröna områden. Hela Göteborgs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler