Västra Hamngatan 20

Kontor, 32 m2, Göteborg

Ljust och trevligt kontor på Västra Hamngatan 20 i centrala Göteborg
Om lokalen
Nu erbjuds en kontorslokal om ca 32 m² ett stenkast från Domkyrkan. Lokalen består av ett rum med högt i tak som nuvarande hyresgäst delat upp med skiljevägg. Skiljeväggen går att demontera för att få endast ett rum. I lokalen finns ett fräscht pentry och WC med dusch. Lokalen ligger två trappor upp och har två stora fönster, ekparkett, ljusa väggar och charmiga detaljer.


Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet. 

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Månadshyran inkl. driftkostnader och fastighetskatt ligger på ca 9600 kr/månad exkl. moms.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Äldre fastighet som Svenska Hus renoverat mycket varsamt. Originalfärger och gamla detaljer är i denna fastighet smakfullt mixade med nytänkande och unika lösningar. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett fåtal lägenheter i 4 våningar.

Kommunikationer
Spårvagnar och bussar precis utanför dörren. Gångavstånd till Centralstationen.

Omgivning
Fastigheten ligger mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. Nära kanalen och gröna områden. Hela Göteborgs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
010-603 93 26
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler