Västra Hamngatan 18

Kontor, 135 m2, Göteborg

Ljus och trevlig kontorslokal på Västra Hamngatan 18 i Centrala Göteborg
Om lokalen
Vi kan nu erbjuda en fantastiskt ljus och trevlig kontorslokal om ca 135 m² på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen består av flera kontorsrum, ett stort konferensrum och öppen planlösning som lämpar sig utmärkt för trevligt umgänge med kollegorna. Lokalen är belägen precis ovanför Engelska Tapetmagasinet och har stora fönster ut mot Västra Hamngatan och Vallgatan. I lokalen finns också ett pentry och två WCn. Ytskikten i lokalen består av ljusa väggar och ett ljust brädgolv som tillsammans med andra charmiga detaljer såsom exempelvis en karakteristisk tegelvägg skapar en trevlig arbetsmiljö.

Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Äldre fastighet som Svenska Hus renoverat mycket varsamt. Originalfärger och gamla detaljer är i denna fastighet smakfullt mixade med nytänkande och unika lösningar. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett fåtal lägenheter i 4 våningar.

Kommunikationer
Spårvagnar och bussar precis utanför dörren. Gångavstånd till Centralstationen.

Omgivning
Fastigheten ligger mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. Nära kanalen och gröna områden. Hela Göteborgs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och annan service.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
010-603 93 26
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler