Topasgatan 1

Kontor, 546 m2, Göteborg, Västra Frölunda

Om Lokalen

Modern, ljus och välplanerade kontorslokal om ca 546 m². Lokalen är belägen i bottenplan med lättillgänglig entré och stora fönster med fina ljusinsläpp. Planlösningen är blandad med både öppna kontorsytor, kontorsrum, konferensrum och trevlig pausyta med kök. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är välförsörjda med toaletter och dusch. Ytskikten går i ljusa toner och lokalen är mycket fräsch och har ett modernt intryck.Fastighetsinformation

Modern klimatsmart kontorsfastighet byggd 2015 med fint skyltläge och i omedelbar närhet till Västerleden. Fastigheten är byggd i två våningar och ligger på gångavstånd till Frölunda Torg med all service och bekvämlighet. Fastigheten har fjärrvärme.

Kommunikationer

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet och det är lätt att ta sig ut på Västerleden för att antingen ta sig in mot stan, E6, Säröleden mm. Hit kan du komma med bil eller buss 92 och 93 från Frölunda Torg.

Omgivning

Fastigheten är strategiskt belägen utmed Näsetvägen i anslutning till Västerleden och i mycket nära anslutning till Frölunda Torg med all dess service såsom butiker, restauranger, kommunikationer etc. Det är lika lätt att åka österut mot Mölndal/E6 som mot centrum.

Ljus och modern kontorslokal i bästa läge i Västra Frölunda

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
010-603 93 26
camilla.berglund@svenskahus.se

Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Västra Frölunda

Liknande lediga lokaler i Västra Frölunda