Skårs Led 3

Kontor, 13 - 34 m2, Göteborg

Kontorshotell Göteborg
OM LOKALEN
Dessa kontorsrum på vårt populära kontorshotell i Almedal gör sig perfekt för den som behöver en effektiv yta att arbeta på. Här får du möjlighet att fokusera på affärerna och samtidigt socialisera med människor.
För närvarande kan vi erbjuda rum mellan 13 – 34 kvm. Kostnaden ligger på 5 500 – 10 400 kr exkl. moms. Hos oss ingår allt i våra priser.

För dig som arbetar på ett mindre företag, eller helt själv, erbjuder våra familjära kontorshotell också en härlig social miljö. Här finns det alltid någon att äta lunch eller snicksnacka vid kaffemaskinen med. Kanske kan ni utbyta erfarenheter med varandra, eller starta ett samarbete. Här är helt enkelt möjligheterna stora och krånglet minimalt. 

Husdjur är välkomna på det egna kontoret.

FASTIGHETSINFORMATION
En kontorsfastighet med ca 80 kontor där du har fri parkering i direkt anslutning till kontoret. Vi har även parkeringsplatser med laddstolpar.

I köket bjuds du på frukost varje vardag och fika varje torsdag. För dig som cyklar till jobbet eller kanske tränar på lunchen finns det dusch.

I vår bemannade reception får ni hjälp att lösa eventuella problem på smidigaste sätt, och vi finns där för att hjälpa er.

Läget i knutpunkten mellan E6 och riksväg 40 skapar också ett enastående mervärde i form av ett utmärkt skyltläge på husets fasad.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är centralt belägen i Göteborg, strax söder om Liseberg med direkt access till de stora lederna E6 och riksväg 40. Tillgängligheten är hög och kommunikationerna goda oavsett om du åker kollektivt, bil eller cykel. Det är endast två hållplatser från Korsvägen och när Västlänken blir klar kommer den här knutpunkten bli en av de centrala i Göteborg.

I närheten finns bland annat restauranger, mataffärer, gym och apotek.


KOMMUNIKATIONER
- Spårvagn ca 150 m. Spårvagn 2 och 4, hållplats Almedal. Trafikeras med täta turer.
- Parkering i direkt anslutning till kontoret, även laddstolpar.

NÄRSERVICE, ERBJUDANDEN
- Kampanj. Vi bjuder på två månadshyror vid tecknande av avtal
- Korta avtal. 3 månader löptid 3 månader uppsägningstid
- Kemtvätt i huset
- Varuautomat med lunchlåda, godis, dricka mm i vårt lunchrum
- Förråd finns att hyra
- Möblerade kontorsrum
- Internet 100 Mbit tråd/Wi-Fi
- Konferensrum
- Bemannad reception
- Frukost varje vardag
- Fika varje torsdag
- Restauranger ca 200-1 000 m (finns flertal restauranger i närområdet)
- Livsmedel ca 2 km (Ica Maxi)
- Crossfit ca 30 m
- Gym ca 200 m

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Pia Bäck
072-700 83 00
pia.back@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler