Norra Gubberogatan 32

Kontor, 12 - 17 m2, Göteborg

Kontorshotell på Norra Gubberogatan i centrala Göteborg
OM LOKALEN
Här erbjuds kontorsrum i olika storlekar på ett mindre obemannat kontorshotell. Perfekt för det mindre bolaget som vill hålla effektiviteten uppe och utgifterna nere. Pentry med matplats, konferensrum samt wc delas med övriga hyresgäster. Just nu har vi lediga rum mellan ca 12 m² och 16 m², som passar bra till företag om en till tre personer. Huset har garage med parkeringsplatser som går att tillförhyra.

Utöver rummen ingår det också larmade korridorer, lunchrum, utrustat konferensrum, städning av gemensamma ytor, kaffe/kaffemaskin samt fiber 100/100 Mbit/sek

Pris från ca 4 500 kr/mån exkl. moms.

FASTIGHETSINFORMATION
En totalrenoverad kontorsfastighet i synligt och publikt läge med garage i Gårda. Fastighetens placering i nära anslutning till flera genomfartsleder ger en utmärkt tillgänglighet. Under de senast åren har det i Gårda skett en hel del ny och ombyggnationer vilket har lett till att flertalet förtag har valt att etablera sig här. På fastigheten finns adresserna Norra Gubberogatan 30 samt 32. Byggnaden inrymmer både butikslokaler och kontorslokaler, ett kontorshotell, restaurang samt garage. Byggnaderna har totalt 6 våningsplan.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service.

KOMMUNIKATIONER
- Busshållplats ca 300 m (Norra Gubberogatan)
- Spårvagn ca 550 m (Olskrokstorget), ca 800 m (Svingeln)

Buss 60 går från hållplats Norra Gubberogatan och trafikeras med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Även hållplats Svingeln ligger på promenadavstånd från fastigheten där du lätt tar dig vidare in till exempelvis Brunnsparken och Centralstationen

- Parkering ca 50 m (betalparkering)
- Besöksparkering, det finns ett fåtal besöksparkeringar direkt utanför fastigheten
- Garage finns i fastigheten att tillförhyra

NÄRSERVICE
- Restauranger ca 200-500 m (finns ett flertal restauranger i närområdet)
- Livsmedel ca 1 km (Olskroken)
- Gym ca 300 m

Kontakta Annonsör

Pia Bäck
072-700 83 00
pia.back@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler