Johan Willins gata 8

Kontor, 345 m2, Göteborg, GårdaLjust och öppet kontor på entréplan i D-byggnaden på Ullevi Campus. Högt i tak och panoramafönster skapar en rymlig och trivsam kontorsmiljö. Under år 2020 genomgick kontoret en total renovering och utrustades då med kök, matta och ommålade ytor etc. Kontoret, som rymmer 345 kvm, består av en öppen planlösning tillsammans med mötesrum och en separerad yta för kök/lounge. Ullevi Campus har ett utmärkt läge nära Centralstationen och E6, ett brett serviceutbud och bra parkeringsmöjligheter.

Vi tillhandahåller effektiva kontor, flexibla avtal och allt som behövs därtill.

I grund och botten har en arbetsplats bara en enda viktig egenskap anpassningsbarhet. Att kunna anpassa sig till förändringar att växa eller krympa, att inkludera tjänster eller inte, att tillgodose behoven hos personalstyrkor i alla storlekar. Technopolis har byggts på principen om anpassningsbarhet – sedan 1982. Vi är besatta av kundnöjdhet och våra 16 campus inhyser 1 400 företag och 45 000 nöjda anställda i sex länder inom Europa.

Vi erbjuder ett stort utbud av tjänster, allt från arbetsplatsdesign till receptions-, mötesrums-, restaurang-, gym – och städlösningar. Här bjuds stort antal p-platser samt tillgång till varmgarage i källaren med direktaccess via hiss. Tillgång till gemensam reception samt inspirerande loungeytor för arbete och umgänge.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns tillgängliga med hiss upp till kontoret.

Kommunikationer


Technopolis Ullevi är beläget en kort promenad från Göteborgs innerstad, nära både E6 och E20. Intill oss ligger Ullevi Stadium och Göteborgs Centralstation nås på en kortare promenad om ca 15 minuter. Buss och spårvagnshållplats finns i anslutning till Entrén och hållplats Svingeln nås genom en kort promenad.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Johanna Bergendahl
076-789 02 43
johanna.bergendahl@technopolis.se


Utvalda lokaler från Technopolis i Gårda