Gruvgatan 39

Kontor, 190 m2, Göteborg, Södra Änggården

Trevlig kontorslokal i en fin byggnad med bra läge vid Änggårdsbergen. Goda parkeringsmöjligheter med elbilsplatser och garage finns att tillgå.

Trevlig kontorslokal i en fin byggnad med bra läge vid Änggårdsbergen. Kontoret ligger en trappa upp och fördelar sig på 5 kontorsrum, en större yta som kan nyttjas som konferensrum eller som yta för fler arbetsplatser, WC och WC/dusch samt pentry/pausrum. Fastighetens hiss ligger i nära anslutning till lokalentrén.

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Goda parkeringsmöjligheter utomhus, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Parkering i varmgarage finns att hyra i grannfastigheten. Cykelförråd finns.


Fastighetsbeteckning

Högsbo 334

Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Södra Änggården