A Odhners Gata 7

Kontor, 383 m2, Göteborg

Kontor/showroom med fina ytskikt och utmärkt läge i Högsbo, granne med Södra Änggården
OM LOKALEN
Välkommen till en representativ kontorslokal med fina ytskikt.

En genomgående fin lokal som har ett härligt ljusinsläpp med fönster i flera väderstreck, ytskikten är genomgående fräscha med moderna glaspartier och färgval i övrigt. Här finns också en HWC med dusch, ett stilrent pentry och pausyta med plats för många. Planlösningen erbjuder rum i varierande storlek, ett stort konferensrum eller showroom. Rummen är utrustade med fina glas partier från golv till tak. Lokalen rymmer drygt 25 arbetsplatser.

Kontoret, som ligger på vån 3 i huset, nås via trapphus eller hiss. Förråd/lager finns också att hyra om man så önskar.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten har ett mycket bra strategiskt läge i Högsbo, granne med Södra Änggården. Den totalrenoverades 2016/2017 och fick då helt ny skrud både utvändigt och invändigt. Fastigheten består av två huskroppar och är en blandfastighet med kontor, lager/produktionsytor, verkstad och några mindre förråd.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.

KOMMUNIKATIONER
-Busshållplats Olof Asklunds gata eller Beatrice Lesslies gata ligger ca 5 min bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min.

-Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

-För den bilburna finns parkeringsplatser invid fastigheten.

NÄRSERVICE
I närområdet finns ett par lunchrestauranger. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger några minuter bort med bil. Här finns all tänkbar service såsom matbutiker, restauranger, gym, klädbutiker, apotek, systembolag mm.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB