Västra Hamngatan 18

Kontor, 155 m2, Göteborg

Fantastiskt ljus kontorslokal högst upp i huset om ca 155m² på Västra Hamngatan 18 i centrala Göteborg
OM LOKALEN
Vi kan nu erbjuda en fantastiskt ljus och trevlig kontorslokal om ca 155 m² på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen som är belägen högst upp i huset består av öppna ytor, ett antal kontorsrum/mötesrum och en härlig öppen entré. Dessutom finns det ett trevligt kök och två WCn samt dusch. Ytskikten i lokalen består av ljusa väggar och ett ljust brädgolv som tillsammans med andra charmiga detaljer såsom exempelvis flera takfönster skapar en trevlig arbetsmiljö.

Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen iordningställd med ytterligare ett WC och kök. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten som är belägen innanför vallgraven i centrala Göteborg är en äldre fastighet som Svenska Hus renoverat mycket varsamt. Originalfärger och gamla detaljer är i denna fastighet smakfullt mixade med nytänkande och unika lösningar. Fastigheten inrymmer butikslokaler, restauranger, kontorslokaler och ett fåtal lägenheter i 4 våningar.

Här har man dessutom nära till havet, grönområden, butiker, restauranger och kommunikationer på samma gång.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är belägen inom vallgraven i de centrala delarna av Göteborg mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. I området finns det kontor, bostäder och butiker och har absolut närhet till kanalen och gröna områden samt hela Göteborgs centrum med dess utbud.

KOMMUNIKATIONER
Domkyrkans hållplats med all tänkbar kommunikation såsom spårvagnar och bussar finns precis utanför dörren och det är gångavstånd till Centralstationen.

Även Järntorget, med sina omkringliggande långgator ligger nära.

NÄRCERVICE
All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. som centrala Göteborg har att erbjuda finns mycket nära och inom gångavstånd från fastigheten.OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler