Stora Nygatan 13

Kontor, 580 m2, Göteborg, Centrum

Här finns nu möjlighet att hyra en lokal om totalt ca 580 kvm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen har en fantastisk potential att skapa en unik yta, antingen för kontorsverksamhet eller mer publik verksamhet.
Lokalen är i två våningsplan där ena delen ligger i entréplan en halv trappa upp och den andra delen en halv trappa ner i källaren. Ytorna i entréplan har både kontor med utsikt över kanalen och Trädgårdsföreningen samt ytor längre in som har ljusinsläpp via en ljusgård. Här finns möjlighet att skapa något unikt med lite kreativitet. Totala ytan i detta våningsplan är ca 260 kvm.Ytorna i källarplan nås antningen direkt via gatan, genom egna entréer eller via trappahus i bakre delen, där även hiss finns. Planer finns på att höja takhöjden något. Här finns ytor om totalt ca 360 kvm.Kontakta gärna oss på Relier för mer information!.

18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta Annonsör

Carl Backman
+46 (0)708-70 21 77
carl.backman@relier.se

Kontakt

Carl Backman
Carl Backman
+46 (0)708-70 21 77

carl.backman@relier.se

Relier - Real Estate Advisor
Läs mer om Relier - Real Estate Advisor och deras 642 lediga lokaler
www.relier.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 309063

Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum