Stora Badhusgatan 14

Kontor, 148 m2, Göteborg

Om lokalen

Visst vore det härligt att ta färjan till jobbet och arbeta i ett havsnära, men ändå centralt, kontor? I våra lokaler på Stora Badhusgatan finns den möjligheten. Den här kontorslokalen om ca 148 m² ligger på femte våningen och har fyra kontorsrum, en öppen yta, konferensrum, kök, förråd och WC/dusch. Allt du behöver för en effektiv verksamhet, helt enkelt. 

Byggnaden ligger nära knutpunkterna Stenpiren och Järntorget, vilket gör att det du enkelt kan ta dig hit från alla olika håll i Göteborg. Fastighetsinformation

En modern kontorsfastighet innanför vallgraven i området Skeppsbron. Här är du nära havet och butiker, restauranger och kommunikationer på samma gång. Skeppsbron är ett av centrala Göteborgs mest utvecklande områden och kommer fyllas på med fler lokaler, butiker och restauranger de kommande åren. 

Kommunikationer

Knutpunkten Stenpiren Resecentrum med all tänkbar kommunikation ligger ca 50 meter från fastigheten. Även Järntorget, med sina omkringliggande långgator, ligger nära. När västlänkens station i Haga står klar kommer du även ha nära till lokala förbindelser ut i landet.

Omgivning

Ett blandområde med kontor, bostäder och butiker beläget med direkt närhet till vattnet och till Stenpiren Resecentrum och de centrala delarna av Göteborg

Kontakta Annonsör

Anton Drott
010-331 14 04
anton.drott@svenskahus.se

Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler