Södra Larmgatan 8

Kontor, 200 m2, Göteborg

Kontorslokal med det lilla extra – synliga takbjälkar, takfönster och entré via hiss på Södra Larmgatan 8 i centrala Göteborg
OM LOKALEN
Fantastisk kontorslokal mitt i centrala Göteborg om ca 200 m² med det lilla extra. Lokalen är belägen högst upp i huset med snedtak, takfönster och synliga takbjälkar. Planlösningen erbjuder en större öppen arbetsyta samt tre stycken inglasade kontors/konferensrum. Lokalen är placerad inom vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet och har modern ventilation med kyla samt entre med hiss som går rakt in i lokalen.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten som är belägen innanför vallgraven i centrala Göteborg är en äldre fastighet som Svenska Hus renoverat mycket varsamt. Originalfärger och gamla detaljer är i denna fastighet smakfullt mixade med nytänkande och unika lösningar. Fastigheten inrymmer butikslokaler, restauranger, kontorslokaler och ett fåtal lägenheter i 4 våningar.

Här har man dessutom nära till havet, grönområden, butiker, restauranger och kommunikationer på samma gång.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten är belägen inom vallgraven i de centrala delarna av Göteborg mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. I området finns det kontor, bostäder och butiker och har absolut närhet till kanalen och gröna områden samt hela Göteborgs centrum med dess utbud.

KOMMUNIKATIONER
Domkyrkans hållplats med all tänkbar kommunikation såsom spårvagnar och bussar finns precis utanför dörren och det är gångavstånd till Centralstationen.

Även Järntorget, med sina omkringliggande långgator ligger nära.

NÄRCERVICE
All tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. som centrala Göteborg har att erbjuda finns mycket nära och inom gångavstånd från fastigheten.OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se.

Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler