Sankt Pauligatan 9

Kontor/Kontorshotell, 15 m2, Göteborg, Centrum

Välkommen till vårt kontorshotell på St Pauligatan 9!

Letar du efter ett professionellt och inspirerande arbetsutrymme i hjärtat av staden? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! Vi har tre lediga rum på 15-16 kvm i vår fantastiska bostadsfastighet som vi är stolta över att erbjuda till företag och enskilda yrkesverksamma.

Omgivning

Omgivning/natur

Vårt kontorshotell är beläget i en charmig bostadsfastighet som skapar en unik och inspirerande arbetsmiljö. Detta ger dig möjlighet att arbeta i en trevlig och avslappnad atmosfär samtidigt som du har tillgång till alla nödvändiga faciliteter.

Parkeringsmöjligheter/garage

Vi erbjuder möjligheten att hyra garageplatser för ditt fordon. Detta sparar dig tid och ger dig trygghet genom att du kan parkera ditt fordon på platsen och undvika bekymmer med parkering på gatan.

Närservice

Fastigheten ligger centralt, vilket gör det enkelt för dig och dina kunder att nå oss. Du kommer att vara omgiven av restauranger, butiker och andra bekvämligheter som gör det lätt att kombinera arbete och nöje.

Övrigt


Byggår

1958

Renoveringsår

2011

Planlösning

Våra rum, på generösa 15-16 kvm, är utformade för att erbjuda bekvämlighet och funktionalitet. De är perfekta för att skapa din egen arbetsmiljö och samtidigt ha tillräckligt med utrymme för att möta kunder eller samarbeta med kollegor.
Kontakta Annonsör

Ann-Charlott Scotting
0317391925
ann-charlott.Scotting@ernstrosen.se


Utvalda lokaler från Ernst Rosén AB i Centrum