Östra Hamngatan 26

Kontor, 620 m2, Göteborg, Centrum

Nu finns möjlighet att hyra denna kontorslokal om 620 kvm i ett av Göteborgs bästa lägen med entré från Östra Hamngatan. Den moderna lokalen har utsikt över Gustaf Adolfs torg med tillgång till terrass. Lokalen står redo för inflyttning.

Entréerna till fastigheten är renoverade med hög klass och lokalerna kan lätt anpassas efter hyresgästernas verksamhet. I fastigheten finns tillgång till cykelrum samt garage.

Det centrala läget ger tillgång till alla tänkbara kommunikationer och ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericsonterminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd till våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kontakta Annonsör


Utvalda lokaler från Hufvudstaden AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum