Olof Asklunds Gata 1

Lager, 701 m2, Göteborg

Kontor och höglager med två markportar, bra läge och goda parkeringsmöjligheter
Om lokalen
Trevlig kombilokal i mycket fint skick, hela lokalen genomgick en renovering 2021 och har fina ytskikt både på lager- och kontorsdelarna. Lagret har två portar i markplan, varav den ena leder till höglagerdelen som är på ca 173 m², takhöjd ca 5,8 m och den andra går till låglagerdelen som är på ca 120 m², takhöjd ca 3 m. Portarnas mått är bredd 3,55, höjd 3,9 m.

På entréplanet finns också ett antal kontorsplatser samt två toaletter. En trappa upp finns ett välutrustat pentry och stor härlig pausyta, här finns också två kontorsrum, konferensrum för 8-10 personer samt två WC, varav det ena med omklädning och dusch. Härifrån når man även entresol planet som är sammanbundet med lagret och nås via interntrappa.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Fastighetsinformation
Fastigheten är belägen i Norra Högsbo med ett bra exponeringsläge utmed Dag Hammarskjölds leden, granne med Södra Änggården. Fastigheten är en blandfastighet med kontor, lager/produktionsytor och verkstadsytor.

Kommunikationer
Busshållplats (JA Wettergrens gata) ligger ca 50 meter bort, tar dig till Marklandsgatan eller Radiomotet/Heden på ca 15 min och Frölunda Torg på ca 20 min. Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min. För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

Omgivning
Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut, genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.
Det finns idag flertalet lunchrestauranger i området, närheten till både Frölunda Torg och Köpcentrum 421 ger möjlighet till god service.

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
010-603 93 33
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB