Olof Asklunds Gata 1

Kontor, 600 m2, Göteborg

Kontorsmiljö med härligt ljusinsläpp, granne med Södra Änggården.
OM LOKALEN
Med Änggårdsbergen som granne och 10 minuters bilväg från Linnéstadens puls, är detta ett kontor att trivas i. I entrén möts man av en härlig ljusgård som sträcker sig genom hela fastighetens höjd. Lokalen som ligger högst upp i huset och sträcker sig över hela våningsplanet och är på ca 600 m².

Arbetsmiljön upplevs behaglig och inspirerande, ljuset flödar in i lokalen genom de många fönster som breder ut sig i flera väderstreck. I dagsläget består ytan av kontorsrum i varierande storlekar, ett antal konferensrum, pentry, förråds ytor och WC. Goda parkeringsmöjligheter finns.

Välkomna att kontakta mig för mer information eller boka in en tid för visning!

FASTIGHETSINFORMATION
Fastigheten är belägen i Norra Högsbo med ett bra exponeringsläge utmed Dag Hammarskjölds leden, granne med Södra Änggården. Fastigheten är en blandfastighet med kontor, lager/produktionsytor och verkstadsytor.

OMRÅDE OCH OMGIVNING
Fastigheten ligger i ett mycket expansivt område där stadsdelen Södra Änggården kommer växa fram som en förlängning av centrum söderut, genom att förtäta och utveckla Högsbo. Gamla "Norra Högsbo" förvandlas till en blandstad med plats för boende, verksamheter och service. Området har ett attraktivt läge med Änggårdsbergen på ena sidan och den andra mot Dag Hammarskjölds leden, med närheten till både naturen och centrum blir detta ett område att trivas i.


KOMMUNIKATIONER
-Busshållplats, JA Wettergrens gata, ligger ca 50 meter bort, tar dig till Marklandsgatan på ca 10 min och Radiomotet på ca 15 min.

-Det finns bra cykelleder längs med Dag Hammarsköldsleden som tar dig till centrum på ca 10 min.

-För den bilburna finns gott om parkeringsplatser invid fastigheten.

NÄRSERVICE
Inom gångavstånd finns flertalet lunchrestauranger. Köpcentrum 421 och Frölunda Torg ligger några minuter bort med bil. Här finns all tänkbar service såsom matbutiker, restauranger, gym, klädbutiker, apotek, systembolag mm.

OM SVENSKA HUS
SVENSKA HUS är ett av Sveriges största privatägda fastighetsbolag och bedriver verksamhet i landets tre storstadsregioner. Vi förvärvar, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella lokaler i egen regi. Vårt kundfokus är starkt och vi förenar långsiktiga affärsmässiga strategier med ett tydligt hållbarhetstänk. Hyresvärdet uppgår till drygt 715 Mkr och fastighetsbeståndets marknadsvärde uppskattas till cirka 10,5 Mdkr. Svenska Hus har 55 medarbetare, huvudkontoret ligger i Göteborg och bolaget är en del av koncernen Gullringsbo Egendomar. Mer information om Svenska Hus finns på svenskahus.se

Kontakta Annonsör

Lena Fagerland
073-077 47 89
lena.fagerland@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler