Norra Gubberogatan 30

Kontor, 140 m2, Göteborg

Om lokalen

Rumsindelad kontorslokal på plan 4 om ca 140 m², fönster i två väderstreck med hiss i fastigheten. Lokalen har flertalet kontorsrum och är i behov av en uppfräschning där ni som hyresgäst får vara med att påverka utformningen av denna. I lokalen finns det pentry, WC och förråd. Fastigheten erbjuder ett utmärkt skyltläge ut mot E6 och E20.

Tillgänglig från 2022-04-01

Fastighetsinformation

En totalrenoverad kontorsfastighet i synligt och publikt läge med garage. På fastigheten finns adresserna Norra Gubberogatan 30 samt 32. Byggnaderna inrymmer både butikslokaler, kontorslokaler varav flera större kontor samt ett kontorshotell, restaurang samt garage. Byggnaderna har totalt 6 våningsplan.

Kommunikationer

300 meter från fastigheten går buss 60 med täta turer in mot centrum och lite längre bort ligger Olskrokstorget med flertalet buss- och spårvagnslinjer.

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen i Gårda/Olskroken med direkt access till de stora lederna E6 och E20. I närheten finns Olskrokstorget och ett rikligt utbud av både butiker, restauranger och annan service.

Var med och påverka renoveringsprocessen

Kontakta Annonsör

Pia Bäck
010-603 93 27
pia.back@svenskahus.se

Utvalda lokaler från Svenska Hus AB

Liknande lediga lokaler