Norra Allégatan 8

Kontor, 169 m2, Göteborg, Järntorget


Välkommen till Järntorget!

Här kan vi nu med glädje erbjuda en kontorslokal om 169 kvm!
På andra våningen i detta vackra byggnadsmästerverk hittar du en charmig kontorslokal med en uppdelning i tre rymliga rum i följd. Ett av dessa rum är smyckat med en vacker kakelugn som, även om den inte längre är i bruk, utstrålar en tidigare tiders elegans.

När du kliver in möts du av en välkomnande hall som ger generösa ytor för väntrum och klädavhängning, vilket bidrar till en trivsam och funktionell inledning. Ett litet men funktionellt kök är utrustat med kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin för bekvämlighet.

Ett helkaklat badrum med dusch tillför ytterligare bekvämlighet till lokalen. Samtidigt är hiss tillgänglig på första våningen (vilket inkluderar 7 trappsteg upp), varför lokalens tillgänglighetsanpassning är begränsad.

Området runt byggnaden ger dig tillgång till en överväldigande mängd restauranger, caféer, pubar, hotell och en rad andra serviceanläggningar såsom gym, biograf, simhall, butiker och mycket mer. Vid Järntorget, finns en komplett kollektivtrafiklösning som tar dig i alla riktningar. Dessutom är det bara en kort promenad till Stenpiren, där färjor korsar Älvstranden till andra sidan.

Har ni frågor eller vill ni boka tid för en visning? Välkommen att kontakta oss på 031-3504900 eller hej@loqalo.se!

Kontakta Annonsör

Hannah Rohlen
076-626 40 52
hannah@loqalo.se


Kontakt

Hannah Rohlen
Hannah Rohlen
076-626 40 52

hannah@loqalo.se

Loqalo
Läs mer om Loqalo och deras 301 lediga lokaler
www.loqalo.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 324704

Utvalda lokaler från Loqalo i Järntorget

Liknande lediga lokaler i Järntorget