Nordstadstorget 6

Kontor, 810 m2, Göteborg, Centrum

Ljus kontorslokal med entré från Nordstadstorget 6 mitt i Nordstans puls. Denna lokal har alla möjligheter och kan anpassas tillsammans med tillträdande hyresgäst.

Här möts ni av en flexibel och modern lokal i centralt läge. Till lokalen finns en grönskande innergård som är en tillgång för alla hyresgäster i fastigheten.

Här sitter ni med direkt närhet till alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i anslutning till byggnaden.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson-terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd till våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kontakta Annonsör

Anki Håkansson
031-710 21 26
uthyrning.gbg@hufvudstaden.se


Utvalda lokaler från Hufvudstaden AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum