Nils Ericsonsgatan 17

Kontor, 2645 m2, Göteborg, Nordstan

Unik möjlighet att hyra modern och nyrenoverad kontorslokal i den centralt belägna byggnaden Femman. Det centrala läget har alla tänkbara kommunikationer och ett mycket brett utbud av restauranger, caféer och butiker i direkt anslutning till byggnaden. Planlösningen är flexibel och är lätt att anpassa till hyresgästens önskemål och verksamhet. Lokalen nås från Nils Ericsonsgatan, Spannmålsgatan och från Nordstadstorget. Lokalen är beräknad att vara inflyttningsklar i Q3 2021.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 600 parkeringsplatser med möjlighet till korttids- och kontraktsparkering. I P-huset finns det parkeringsplatser avsedda för laddning av elbilar. Utöver parkeringsplatserna finns i P-huset även möjlighet till cykelparkering.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Kontakta Annonsör

Anki Håkansson
031-710 21 26
anki.hakansson@hufvudstaden.se

Utvalda lokaler från Hufvudstaden AB i Nordstan