Marieholmsgatan 56

Kontor/Kontor, 245 m2, Göteborg, Gamlestaden

Kontorslokal högst upp i huset, i fantastiskt läge med närhet till centrum. Här erbjuds ca 245 kvm fördelat på separata kontorsrum, personalutrymmen samt till viss del öppna kontorsytor, med möjlighet att anpassa lokalen efter behov och önskemål. Lokalen får ett härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier som går längs hela lokalen. Fastigheten har totalrenoverats både in- och utvändigt och på fasaden finns det möjlighet för skyltplats ut mot E45:an.

Du når lokalen via två separata trappuppgångar med tillgänglighet till hiss i vardera trapphus. På plan två har man tillgång till en gemensam takterrass med fin utsikt över vattnet. I byggnaden sitter en variation av andra företag, varav bla en trevlig lunchrestaurang.

Omgivning

Fastigheten ligger i ett industriområde i expansiva Gamlestaden, där du bland annat finner utvecklingsområdena Gamlestadens Fabriker, Slakthusområdet och Gamlestads Torg. Här är man omgiven av en blandning av gammalt och nytt, bostäder och kontor, startups och mer etablerade verksamheter samt en variation av restauranger och charmiga caféer. Visionen för stadsdelen är att bevara dessa kontraster samtidigt som man skapar yta för att den ska förtätas och växa samman genom utveckling av kontor, handel, service och bostäder. Det ska bildas en modern blandstad med liv och puls. Man pratar om en fördubbling i invånarantal på sikt samt att antal människor som passerar resecentrum vid Gamlestads Torg, kommer att bli likvärdig med Korsvägen. Att ha kontor här redan nu är alltså att ligga i framkant där man får vara en del av den spännande utvecklingen.

Kommunikationer

Goda förbindelser till centrum, både via bil och kollektivt. Med bil tar du dig enkelt till Marieholmstunneln samt de stora lederna där E45:an ligger närmst. Från Gamlestads Torg finns förbindelser via buss, spårvagn eller tåg. Hit tar du dig via en 10-minutersprommenad eller buss 168 som stannar alldeles intill fastigheten.

Service

Parkeringsmöjligheter finns tillgänglig dygnet runt utan extra avgift. Laddplatser ska installeras.

Kontakta Annonsör

Martin Filipsson
031 – 761 60 70
070-823 82 04
martin.filipsson@svenskfast.se

Jennifer Czerapowicz
031 – 761 60 70
0733 – 80 17 23
jennifer.czerapowicz@svenskfast.se


Kontakt

Martin Filipsson
Martin Filipsson
031 – 761 60 70
070-823 82 04
martin.filipsson@svenskfast.se
Jennifer Czerapowicz
Jennifer Czerapowicz
031 – 761 60 70
0733 – 80 17 23
jennifer.czerapowicz@svenskfast.se

Svensk Fastighetsförmedling Hisingen & Malmö
www.svenskfast.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319971