Marieholmsgatan 46

Kontor, 267 m2, Göteborg, Marieholm

Ljus och modernt renoverad kontorslokal i populära Marieholm, Göteborg
Nu ges tillfället att hyra en modernt renoverad kontorslokal om ca 267 m² i populära och lättillgängliga Marieholm. Lokalen är placerad på våning 2 av 3 och är smart indelad med bland annat ett par kontorsrum i varierande storlekar, öppna kontorsytor, förråd, konferensrum samt vilrum för en trevlig arbetsmiljö. Kontorsrummen har stilrena glasväggar för en luftigare känsla samt parkettgolv. Även konferensrummet har parkettgolv medans de öppna kontorsytorna har textilmatta och i köket ligger det ett praktiskt linoleumgolv. Hiss finns i huset och parkering med laddningsmöjligheter. Bara att flytta in! 

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Området är lättillgängligt och karaktäriseras i huvudsak utav liknande verksamheter. Här finns allt från lager, lättare tillverkning, yrkesbutiker, grossisthandel och moderna kontor. Området är expansivt med närhet till både Partihallsförbindelsen, E45 och Marieholmsförbindelsen.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering med laddningsmöjligheter finns.

Närservice

I fastighetens närområde finns bland annat restauranger, mataffärer, systembolag, gym och apotek.

Kommunikationer


Det finns mycket goda förbindelser i och till området och det är nära till Gamlestadens resecentrum.

Övrigt


Våningsplan

2
Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Marieholm