Importgatan 10

Kontor, 70 m2, Göteborg, Hisingen

Kontor om 70 m² med öppen planlösning vid Stigs Center
Här erbjuds en fräsch kontorslokal om ca 70 m² i bra läge precis intill expansiva Stigs Center med öppen planlösning och separat rum för pentry och WC. Till fastigheten finns det goda kommunikationer och möjlighet till parkering. I närområdet finns det dessutom både butiker och restauranger.

Angivet pris per m² är en indikativ kallhyra för lokalen i befintligt skick. Driftskostnader och fastighetskatt tillkommer.

Välkomna att boka in en tid för visning!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen precis bakom Stigs Center, ett stenkast från E6. Här är det även nära till Backaplan och Bäckebol köpcenter och fortsätter du norrut på E6 är du i Kungälv på bara femton minuter. Fastigheten är även belägen med närhet till både natur och diverse service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns inom fastigheten.

Närservice

I närområdet finns Stigs Center med flera restauranger och butiker. Skulle ni behöva ytterligare service är det bara en kort bilfärd bort till Backaplan eller Bäckebol köpcentrum med all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym, frisör, café etc. Dessutom nås även Kungälv på bara 15 minuter.

Kommunikationer


Bra kommunikationer med bil och buss. Flera busshållplatser finns i när anslutning till fastigheten där buss 47 och X4 avgår med täta turer mot Kungälv, de centrala delarna av staden och Mölnlycke. Det nära läget till E6 och Marieholmsförbindelsen som sammanbinder E6, E20 och E45 bidrar till direkt åtkomst till lederna och innebär till att man lätt tar sig till och från fastigheten med bil.

Övrigt


Våningsplan

1
Kontakta Annonsör

Camilla Berglund
070-713 17 16
camilla.berglund@svenskahus.se


Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Hisingen

Liknande lediga lokaler i Hisingen