Hulda Lindgrens gata 8

Kontor, 580 m2, Göteborg, Högsbo

Modern och öppen kontorslokal. En blandning av kontorsrum och öppna kontorsytor skapar en luftig känsla och möjlighet till många arbetsplatser.

Lokalen har reception, flertalet öppna kontorsytor, konferensrum och en stor trevlig pausyta med kök. Det finns även förrådsutrymmen och ytorna är välförsörjda med toaletter och dusch.

Gott om fönster bidrar till bra ljus inom kontorsytorna och genomgående textilgolv i hela lokalen gör att ljudnivån blir behaglig. Lokalen har tillgång till fiber och klimatet är trivsamt med kyld tilluft.

Det finns möjlighet att hyra garageplatser i byggnadens varmgarage, där hissen tar dig hela vägen upp till lokalen. Det finns även P-platser att tillgå på gårdsytorna utanför byggnaden.

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Området ligger strategiskt placerat intill Dag Hammarskjöldsleden, där man tar sig snabbt in till centrum. I nära anslutning finns även Söderleden som knyter an till E6 samt centrum och Hisingen.

Närservice

Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker och övrig service.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Högsbo 911

Våningsplan

4 av 5


Uppvärmning

Fjärrvärme

Hiss

JaKontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Högsbo