Hulda Lindgrens gata 8

Kontor/Kontorshotell, 10 - 15 m2, Göteborg, Högsbo

Kontorshotell i Högsbo med prisvärda kontorsrum i ljus och fräsch miljö. Få alla fördelarna med ett större kontor! Från 3 490 kr/månad per rum.

Palmung Mellin Fastigheter erbjuder prisvärda kontorsrum i Högsbo med ljus och fräsch miljö. I kontorshotellet Cogito kan du hyra kontor på 15 kvm med tillgång till gemensamhetsytor, konferensrum och lounge/mötesrum.

Det finns även möjlighet att hyra förråd i lokalen. Lokalerna har god inomhusmiljö (kyld tilluft). Du som hyr kontorsplats här har tillgång till skrivare, kopiator, kök, kaffemaskin, pausrum, WC och dusch samt möjlighet till uppkoppling av bredband.

Parkering på fastigheten ingår och plats i varmgarage finns att hyra i byggnadens källarplan. Cykelparkering finns såväl utomhus som i garage.

Omgivning/natur

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Närservice Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till köpcentrum 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Kommunikationer Busshållplats finns inom kort promenadavstånd på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.


Fastighetsbeteckning

Högsbo 911

Våningsplan

3 av 5


Uppvärmning

Fjärrvärme

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Högsbo

Liknande lediga lokaler i Högsbo