Gustaf Werners gata 8B

Kontor, 144 m2, Göteborg, Högsbo


Upplev arbetslivet i stil och komfort i denna rymliga lokal om 144 m², belägen på Gustav Werners Gata 8B. Denna nyrenoverade lokal på första våningen erbjuder en imponerande arbetsplats.

Med den generösa ytan finns det gott om utrymme för att skapa en produktiv och inspirerande arbetsmiljö. Oavsett om du behöver kontorsutrymmen, mötesrum eller ett kreativt arbetsutrymme, så har denna lokal goda förutsättningar för att matcha det ni söker.

Lokalen har en egen entré och inbjuder till en professionell atmosfär. Den stilfulla designen ger en lyxig känsla och skapar en perfekt miljö för att arbeta effektivt och trivas. Med den nyrenoverade interiören får du en lokal som är redo att tas i bruk direkt.

Belägen intill köpcentret 421 har du bekvämt tillgång till restauranger, butiker, ICA Maxi och andra bekvämligheter. Dessutom är det lätt att ta sig ut på leden med bil, vilket underlättar för dig och dina medarbetare. Gratis parkering finns tillgänglig för att göra arbetsdagen smidig och bekväm. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäck fördelarna med att ha din verksamhet i denna naturnära och lyxiga miljö.

Har ni frågor eller vill boka tid för visning?
Välkomna att kontakta oss på 031-350 49 00 eller hej@loqalo.se

Kontakta Annonsör

Amanda Collin
072-194 93 53
amanda@loqalo.se


Kontakt

Amanda Collin
Amanda Collin
072-194 93 53

amanda@loqalo.se

Loqalo
Läs mer om Loqalo och deras 301 lediga lokaler
www.loqalo.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 324640

Utvalda lokaler från Loqalo i Högsbo