Gruvgatan 35A

Kontor, 393 m2, Göteborg, Södra Änggården

Trevligt kontor på 393 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen ligger högst upp i byggnaden i ett fritt läge!

Trevligt kontor på 393 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen ligger högst upp i byggnaden i ett fritt läge med utsikt.

Ytan består av 14 separata kontorsrum, varav några är extra stora, samt två konferensrum. Det finns även ett par förråd. Köksdelen är rymlig och erbjuder gott om plats. Det finns även tre WC, varav två med duschmöjligheter.

Lokalen nås genom trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan, där det också finns möjligheter att ladda bilar.

I byggnaden finns också en gemensam ljusgård som går att använda till fikapauser, utställningar och events för hyresgästerna.

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Garageplatser samt goda parkeringsmöjligheter, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.





Kontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Södra Änggården

Liknande lediga lokaler i Södra Änggården