Gruvgatan 35

Kontor, 777 m2, Göteborg, Södra Änggården

Fräscht och trevligt kontor om totalt 777 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Hela lokalen är nyrenoverad.

Fräscht och trevligt kontor om totalt 777 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Hela lokalen totalrenoverades med färdigställande hösten 2021 och är smakfullt utformad med stora sociala ytor, ljuddämpande ytskikt i form av textilmattor och undertak samt bra belysning. Glasytor och nya väggar, dörrar samt portaler i samtliga kontors- samt konferensrum gör att arbetsmiljön blir väldigt trevlig.

Ytan består av en blandning av enskilda kontorsrum och öppna kontorslandskapsytor. Lokalen har ett stort mötesrum för 12-16 personer, två mötesrum för 8-10 personer samt två små mötesrum. Vidare finns två kopieringsrum, två RWC med dusch och dessutom ytterligare tre WC. I lokalen finns även tre förråd. Köksdelen ligger i anslutning till lokalentrén, är rymlig och erbjuder gott om matplatser.

Lokalen nås genom två olika trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan.

I byggnaden finns också en gemensam ljusgård som går att använda till utställningar, events eller lunch- och fikaraster för hyresgästerna.

Lokalen är tillgänglig i stort sett omgående.

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Garageplatser samt goda parkeringsmöjligheter, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.


Fastighetsbeteckning

Högsbo 335

Byggår

1990

Renoveringsår

2021


Hiss

JaKontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Södra Änggården

Liknande lediga lokaler i Södra Änggården