Flöjelbergsgatan 1

Kontor/Lager, 550 m2, Göteborg, Mölndal Östra

Flexibel lokal med mycket karaktär i bottenplan
Precis vid infarten till Södra Porten ligger den charmiga gamla industrifastigheten som vi kallar för TEGLET. Hit leder inglasade broar från de stora husen intill och i ena flygeln ligger Restaurang Södra Porten som serverar populär lunch varje dag.

På bottenplan finns en lokal på ca 550 kvm med industriell känsla och mycket karaktär som har högt i tak, tegelväggar och plåtdörrar. Den fungerar bra både som kontor och lager och det finns möjlighet att installera en port. Perfekt om man tar emot mycket leveranser. Här finns stora möjligheter att utvecklas och vi anpassar lokalerna tillsammans med dig. Trapphuset och entré renoveras just nu och står snart klara.

Utöver restaurangen i huset finns det ytterligare en i området och i huset bredvid (sammanlänkat med en glasbro) ryms en konferensanläggning med små och stora mötesrum och en bemannad reception som hjälper till med allt från att ta emot post till att ordna event.

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar.

Kontakta Annonsör

Vera Martinson

vera@grandab.com


Kontakt

Vera Martinson
Vera Martinson


vera@grandab.com

Grandab
Läs mer om Grandab och deras 20 lediga lokaler
grandab.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319288

Utvalda lokaler från Grandab i Mölndal Östra

Liknande lediga lokaler i Mölndal Östra