Flöjelbergsgatan 1

Kontor, 185500 m2, Göteborg, Mölndal Östra

Kontor i spännande tegelhus med industrikänsla.
Precis vid infarten till Södra Porten ligger den charmiga gamla industrifastigheten som vi kallar för TEGLET. Hit leder inglasade broar från de stora husen intill och i ena flygeln ligger Restaurang Södra Porten som serverar populär lunch varje dag.

På våning 2 finns kontorslokaler på 185-500 kvm med en generös takhöjd på 2,9 m. Här finns stora möjligheter att utvecklas och vi anpassar lokalerna tillsammans med dig. Trapphus och entré renoveras just nu och läget är ostört med bra skyltmöjligheter mot leden.

Utöver restaurangen i huset finns det ytterligare en i området och i huset bredvid (sammanlänkat med en glasbro) ryms en konferensanläggning med små och stora mötesrum och en bemannad reception som hjälper till med allt från att ta emot post till att ordna event.

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar.

Kontakta Annonsör

Vera Martinson

vera@grandab.com


Kontakt

Vera Martinson
Vera Martinson


vera@grandab.com

Grandab
Läs mer om Grandab och deras 20 lediga lokaler
grandab.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 319286

Utvalda lokaler från Grandab i Mölndal Östra