Alfagatan 7

Kontor, 1306 m2, Göteborg, Jolen


Välkommen till Alfagatan 7!

Här erbjuds nu en extraordinär kontorslokal på 1300 kvm i en mycket representativ fastighet. Lokalen är belägen på de två översta våningsplanen i huset och sammanbinds med interntrappa samt hiss.

Lokalen har en främst rumsindelad planlösning med kontorsrum i olika storlekar, många mötesrum och ett par öppna landskap. Generösa sociala utrymmen som kök och lounge samt en stor, trevlig terrass i söderläge.
Lokalen är väldigt ljus tack vare stora fönster samt glasade väggpartier. Lokalen är inredd med exklusiva materialval och har högt i tak vilket skapar en rymlig känsla. Som en extra förmån har du som hyresgäst tillgång till fastighetens fräscha gym.

Lokalen har ett strategiskt läge i Jolen, Mölndal, med närhet till Söderleden och det finns gott om parkeringsplatser. Området trafikeras regelbundet av flera busslinjer, vilket ger enkel tillgång till kollektivtrafik för både anställda och besökare.

I närområdet finns ett stort utbud av service som lunchrestauranger, caféer, matbutik, hunddagis, vårdcentral och mycket mer. Bland grannarna i området finns bland annat ESSIQ, Confidentor, Armatec, Brixly, Kone, Modulsystem, Mary Kay, Docuware och Jan Håkansson Byggplanering.

Om ni har några frågor eller vill boka tid för visning, är ni välkomna att kontakta oss på 031-350 49 00 eller hej@loqalo.se

Kontakta Annonsör

Matilda Eliasson
076-241 77 14
matilda@loqalo.se


Kontakt

Matilda Eliasson
Matilda Eliasson
076-241 77 14

matilda@loqalo.se

Loqalo
Läs mer om Loqalo och deras 316 lediga lokaler
www.loqalo.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 324016

Utvalda lokaler från Loqalo i Jolen