Gruvgatan 35A

Kontor, 802 m2, Göteborg, Södra Änggården

Trevlig kontorslokal i två plan på totalt 802 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen.

Trevlig kontorslokal i två plan på totalt 802 kvm i en representativ byggnad som angränsar till Änggårdsbergen. Lokalen ligger på de två högsta våningarna i byggnaden i ett fritt läge med utsikt.

Ytan består huvudsakligen av separata kontorsrum i olika storlekar. Lokalen är välförsedd med konferensrum och det finns också flera förråd. Lokalen har flera WC i båda planen och det finns även duschmöjlighet på båda våningarna. Vi är öppna för att diskutera lokalanpassningar.

Lokalen nås genom trapphus som har hiss och som även går att ansluta direkt ned till byggnadens varmparkeringsgarage i källarplan, där det också finns möjligheter att ladda bilar.

I byggnaden finns också en gemensam ljusgård som går att använda till fikapauser, utställningar och events för hyresgästerna.

Det kan även finnas möjlighet att hyra förråd i byggnaden.

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Änggårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar.

Parkering

Garageplatser samt goda parkeringsmöjligheter, varav 36 elbilsplatser, finns på fastigheten. Cykelparkering finns i garage samt utanför byggnaden.


Fastighetsbeteckning

Högsbo 335

Byggår

1990


Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Erik Palmung
0317445045
erik.palmung@palmungmellin.se


Utvalda lokaler från Palmung Mellin Fastigheter i Södra Änggården