Caroline Gustafsson

SBB
Caroline Gustafsson

Caroline Gustafsson
+46 70 546 84 64

caroline.gustafsson@sbbnorden.se

Lediga lokaler

Visa alla lokaler

Bild saknas

Viktoriagatan 4

Kontor, 144 m2, Filipstad

Här finns en hyresledig kontorslokal med centralt läge i Filipstad. Lokalen är 144 kvm, belägen på plan 2 och iordningställd för kontorsverksamhet. Det finns även möjlighet att anpassa lokalen utifrån verksamhetens önskemål.


Bild saknas

Viktoriagatan 4

Kontor, 304 m2, Filipstad

Nu finns chansen att hyra en kontorslokal med centralt läge i Filipstad. Lokalen är ca 250 kvm och här finns förutsättningar för kontorsverksamhet samtidigt som det finns möjlighet att anpassa lokalen utifrån verksamhetens önskemål.


Bild saknas

Värmlandsvägen 23

Kontor, 526 m2, Karlskoga

Lokalen är 526 kvm stor med arbetsplatser i cellkontor, det finns även flertalet mötesrum och yta för kundmottagning. Lokalen har fönster med utsikt åt tre väderstreck och i anslutning till köket finns en egen balkong. Lokalen är hyresledig och inflyttning...


Bild saknas

Bergöös Väg

Kontor, 662 m2, Hallsberg

I centrala Hallsberg finns nu en ledig lokal om ca 600 kvm. Lokalen har stora, öppna ytor och kan anpassas till olika verksamheters behov och önskemål. Här finns mölighet att skapa öppna och ljusa kontorslokaler likväl som olika typer av...


Bild saknas

Dalavägen 8

Kontor, 2100 m2, Hagfors

I centrala Hagfors finns flertalet hyrelediga lokaler. Här finns lokaler i storlek 50 – 2 100 kvm som kan anpassas utifrån verksamhetens önskemål samt styckas av i mindre ytor. Det går även att dela lokaler på ett eller flera våningsplan.