Anna Johansson

Lokal Direkt
Anna Johansson

Anna Johansson
073-253 46 12

anna@lokaldirekt.se

Lediga lokaler

Visa alla lokaler

Hantverkargatan 55

Hantverkargatan 55

Butik/Kontor/Övrigt, 38 m2, Stockholm , Kungsholmen

Kontor, ateljé eller butik/showroom! Fin lokal överlåtes, högt i tak samt egen ingång! Närhet till kommunikationer, Norrmälarstrand samt city. Lokal i bra läge på nedre Kungsholmen. 


Sankt Eriksgatan 48

Sankt Eriksgatan 48

Kontor/Övrigt, 42 m2, Stockholm , Kungsholmen

Fint kontor med två rum i mycket bra kommunikativt och lugnt läge med t-bana och bussar runt hörnet. Oslagbart kommunikativt läge vid Sankt eriksgatan med närhet både till Sankt Eriksplan och Fridhemsplan med ett utmärkt serviceutbud.


Tellusborgsvägen 67

Tellusborgsvägen 67

Kontor/Övrigt, 48 m2, Stockholm , Telefonplan

Nu finns möjlighet att hyra en liten lokal i attraktiva Midsommarkransen Bra läge söder om Stockholm med närhet till såväl kollektivtrafik som till Essingeleden/E4. Midsommarkransen ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns småföretagare, Konstfack, och ett stort utbud av restauranger,...


Ekhagsvägen 6

Ekhagsvägen 6

Butik/Kontor/Övrigt, 48 m2, Stockholm , Ekhagen

Litet kontor beläget i markplan med egen ingång. Lättillgänlig lokal i bra läget närhet till såväl Östermalm, Rosalgstull som till norrort. Lokalen ligger innaför tullarna.


Bäckvägen 17

Bäckvägen 17

Kontor/Övrigt, 51 m2, Stockholm , Edsberg

Hyr lokal i Sollentuna kommunen med ett av Sveriges bästa företagsklimat! Fin liten lokal med flera användningsområden. Lättillgänglig med bil och parkering i anslutning.


Ekhagsvägen 6

Ekhagsvägen 6

Butik/Kontor/Övrigt, 55 m2, Stockholm , Ekhagen

Fin lokal i markplan med egen ingång. Lokal i fint skick med generös takhöjd. Närhet till såväl Östermalm, Rosalgstull som till norrort. Lokalen ligger innaför tullarna.Halv hyra första året vid avtalstecknande innan 1/7  tillträde senast 1/10.


Brantingsgatan 21

Brantingsgatan 21

Kontor/Lager/Övrigt, 70 m2, Stockholm , Gärdet

Fin lokal med många användningsområden, ateljé/studio/gym/kontor/lager Lokal i trevligt läge med närhet till t-bana enkelt att parkera i anslutning.


Hästholmsvägen 32

Hästholmsvägen 32

Kontor/Övrigt, 74 m2, Stockholm , Danviken

Fint kontor med tre bra rum beläget i Nacka på gränsen till Södermalm via Danvikstull! Bra parkeringsmöjligheter och kommunikationer! Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i...


Tyska brinken 19

Tyska brinken 19

Kontor/Övrigt, 78 m2, Stockholm , Gamla Stan

Charmigt kontor i Gamla Stan överlåtes! Nu finns möjlighet att överta ett fint kontor med plats för ca 8 personer i Gamla Stan. Närhet till kommunikationer, service, såväl söder, Östermalm som city.


Hästholmsvägen 32

Hästholmsvägen 32

Kontor/Övrigt, 83 m2, Stockholm , Danvikstull

Fint mindre kontor som kommer totalrenoveras under hösten! Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.  I närområdet kring Danvik Center finns en väl...


Sandelsgatan 26

Sandelsgatan 26

Kontor/Övrigt, 83 m2, Stockholm , Gärdet

Kontor i mycket bra skick och trevligt läge på Gärdet finns nu ledigt för uthyrning. Bra planlösning med öppen yta, 2 rum samt wc med dusch.


Hästholmsvägen 28

Hästholmsvägen 28

Kontor/Övrigt, 92 m2, Stockholm , Danvikstull

Fint kontor med 4 rum och wc med dusch! Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.  I närområdet kring Danvik Center finns en...


Knarrarnäsgatan 13

Knarrarnäsgatan 13

Kontor/Övrigt, 92 m2, Stockholm , Kista

Lättillgängligt och centralt läge i Kista såväl för besökare som för personal. Mottagning, klinik, vårdlokal här finns möjlighet att hyra en anpassad lokal för vårdverksamheter och speialistkliniker med tillgång till handfat i behandlingsrummen.


Långsjövägen 165

Långsjövägen 165

Kontor/Övrigt, 110 m2, Stockholm , Älvsjö

Omomsad verksamhet är ok! Här finns möjlighet att hyra en fin lokal i markplan med egen ingång, gratis parkering utanför.


Sankt Eriksgatan 48F

Sankt Eriksgatan 48F

Kontor/Övrigt, 110 m2, Stockholm , Kungsholmen

Fint showroom och kontor med industrikänsla och högt i tak. Oslagbart kommunikativt läge med närhet till Fridhemsplan och Sankt Eriksplan. Kulturhistorisk fastighet som för 100år sedan inhyste hovjuvelerare, konstnärliga prinsar och dåtidens designelit. 1913 lät C.G Hallbergs Guldsmeds AB bygga...


Långsjövägen 165

Långsjövägen 165

Kontor/Övrigt, 110 m2, Stockholm , Älvsjö

Omomsad verksamhet är ok! Här finns möjlighet att hyra en fin lokal i markplan med egen ingång, gratis parkering utanför.


Tallgatan 14

Tallgatan 14

Butik/Kontor/Lager, 115 m2, Stockholm

Lättillgänglig lokal i markplan med egen ingång. Närhet till kommunikationer både Sundbyberg och Solna. Lokal med flera användningsområden. Närhet till kommunikationer.


Kvarnvingevägen 2

Kvarnvingevägen 2

Kontor/Kontorshotell/Övrigt, 129 m2, Stockholm , Jakobsberg

Kontorsgemenskap på plan 6 i representativ miljö. Bra kommunikativt läge precis vid Jaokobbergs station. I fastighten finns en mix av flera olika företag såsom Svensk Bilprovning, Arcus, Friskis&Svettis, Goodfolks, Talenom, Adolf Fredriks Fysiocenter eller Vibblaby Husläkarmottagning.


Rökubbsgatan 6

Rökubbsgatan 6

Kontor/Lager/Övrigt, 130 m2, Stockholm , Gärdet

Nyrenoverad lokal med flera användningsområden, 6 garageplatser finns tillgängliga i fastigheten. Centralt läge på Gärdet med närhet till kommuniktioner, fartleder samt service.


Storgatan 26

Storgatan 26

Butik/Kontor/Lager, 150 m2, Stockholm

Lättillgänglig fin lokal i markplan, bra strategiskt läge med nära access till Solna Centrum, Essingeleden och kommunikationer. Lokal med flera användningsområden. Stor öppen yta med ett mötesrum. Hyr lokal i Solna Sverigers företagsvänligaste klimat.


Knarrarnäsgatan 13

Knarrarnäsgatan 13

Kontor/Övrigt, 180 m2, Stockholm , Kista

Lättillgängligt och centralt läge i Kista såväl för besökare som för personal. Mottagning, klinik, vårdlokal här finns möjlighet att hyra en anpassad lokal för vårdverksamheter och speialistkliniker med tillgång till handfat i alla behandlingsrum. 


Hästholmsvägen 28

Hästholmsvägen 28

Kontor/Övrigt, 189 m2, Stockholm , Danvikstull

Flexibel lokal med blandad planlösning. Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.  I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av...


Torsgatan 26

Torsgatan 26

Kontor, 190 m2, Stockholm , Centrum

Lokal i nyskick uthyres i andra hand. Paddelbana och utegym på gården. På ett av Stockholms mest centrala lägen utmed Torsgatan ligger denna fastighet. Byggnaden är ritad av arkitekt Ferdinand Boberg och färdigställdes 1906 för Stockholms Vatten- och Gasverk. Byggnaden...


Sankt Eriksgatan 48F

Sankt Eriksgatan 48F

Kontor/Övrigt, 195 m2, Stockholm , Kungsholmen

Kulturhistorisk fastighet som inhyste hovjuvelerare, konstnärliga prinsar och dåtidens designelit. Hallbergs Guldfabrik. Oslagbart kommunikativt läge med närhet till Fridhemsplan och Sankt Eriksplan. Yteffektivt kontor med industrikänsla, högt i tak, ljus och öppen. Plats för upp till 25 personer!


Knarrarnäsgatan 13

Knarrarnäsgatan 13

Kontor/Kontorshotell/Övrigt, 201 m2, Stockholm , Kista

Lättillgängligt och centralt läge i Kista såväl för besökare som för personal. Omomsad lokal beläget högst upp i fastigheten, flexibel avtalstid. Lokal med flera användningsområden såsom vuxenutbildning, kontor/lager.


Sankt Eriksterrassen 72A

Sankt Eriksterrassen 72A

Kontor/Övrigt, 223 m2, Stockholm , Kungsholmen

Unik lokal smakfullt renoverat, högt i tak, en kombination av industri, modernt och bevarade detaljer från 1912. Oslagbart kommunikativt läge vid Sankt eriksbron med närhet både till Sankt Eriksplan och Fridhemsplan med ett utmärkt serviceutbud.


Fannys väg 3

Fannys väg 3

Kontor/Övrigt, 242 m2, Stockholm , Sickla

Modernt kontor beläget på plan 8 i anslutning till Sickla Köpkvarter och Hammarby Sjöstad. Kontor i ett strategiskt och kommunikativt läge i Nacka med närhet till såväl Södra länken, Värmdöleden och kommuniaktioner. 


Hästholmsvägen 28

Hästholmsvägen 28

Kontor/Lager/Övrigt, 242 m2, Stockholm , Nacka/ Danvikstull

Lättillgängligt kontor i mycket fint skick Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.  I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix...


Hästholmsvägen 32

Hästholmsvägen 32

Kontor/Övrigt, 262 m2, Stockholm , Danvikstull

Kontor belägen på plan 5 med utsikt över hela Hammarby Sjö och Sickla. Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad samt med båten till Östermalm är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis...


Tellusborgsvägen 69

Tellusborgsvägen 69

Kontor/Övrigt, 285 m2, Stockholm , Telefonplan

Unikt kontor med högt i tak, attraktivt område, lättillgänglig, nära tunnelbanan och E4. Med 12 minuter till Söder, i Stockholms Creative district Telefonplan, kan ni jobba i ett av Stockholm mest intressanta områden. Ett kluster för nyskapande verksamheter. Här finns...


Bäckvägen 17

Bäckvägen 17

Kontor/Lager/Övrigt, 311 m2, Stockholm , Edsberg

Hyr lokal i Sollentuna kommunen med ett av Sveriges bästa företagsklimat! Lokal med flera användningsområden. Lättillgänglig med bil och parkering i anslutning.


Järfällavägen 102

Järfällavägen 102

Kontor/Övrigt, 311 - 1700 m2, Stockholm , Jakobsberg

Flexibla ytor i olika storlekar! Lokaler i utmärkt läge invid Jakobsbergs Station med närhet till kommunikationer och parkering. I fastighten finns en mix av flera olika företag såsom Svensk Bilprovning, Friskis&Svettis, Ryds Glas, Talenom, Diaverum, Adolf Fredriks Fysiocenter eller Vibblaby...


Hästholmsvägen 32

Hästholmsvägen 32

Kontor/Övrigt, 318 m2, Stockholm , Danviken

Fint kontor i bra skick med en rumsindelad planlösning överlåtes! Kortare avtalstid möjligt. Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.  I närområdet kring...


Hästholmsvägen 32

Hästholmsvägen 32

Kontor/Övrigt, 377 m2, Stockholm , Danvikstull

Fint kontor beläget i Nacka på gränsen till Södermalm via Danvikstull, direktaccess till stor terrass! Bra parkeringsmöjligheter. Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför...


Järfällavägen 106

Järfällavägen 106

Kontor/Övrigt, 563 m2, Stockholm , Jakobsberg

Fastighet med mycket centralt läge i Jakobsberg. Fin lokal beläget högt upp i fastigheten med härlig utsikt. Bra kommunikativt läge precis vid Jaokobbergs station. I fastighten finns en mix av flera olika företag såsom  Svensk Bilprovning, Friskis&Svettis, Hela Kroppen, Ryds...


Hästholmsvägen 28

Hästholmsvägen 28

Kontor/Övrigt, 596 m2, Stockholm

Öppna yteffektiva ytor storrumslösning. Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, Sickla, Hammarby Sjöstad är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna.  I närområdet kring Danvik Center finns en väl komponerad mix av närhet...


Hästholmsvägen 28

Hästholmsvägen 28

Kontor/Övrigt, 596 m2, Stockholm , Nacka

Fint kontor med flexibel planlösning efter behov. Närhet till kommunikationer samt god parkeringsmöjligheter. Med ett utmärkt läge med närhet till såväl Södermalm, söderort, City är detta ett perfekt läge att etablera sig i precis utanför tullarna. I närområdet kring Danvik...


Radiusbacken 9

Radiusbacken 9

Butik/Kontor/Lager, 600 m2, Stockholm , Telefonplan

Anpassningsbar lokal med flera användningsområden, högt i tak. Närhet till t-bana och Essingeleden i Midsommarkransen/Telefonplan. Pelarbygg lokal med stora öppna ytor och högt i tak, industrikarraktär, lättillgänglig med lasthiss direkt in i lokalen. Attraktiv fastighet och med stor utvecklingspotential med...


Bangatan 13

Bangatan 13

Butik/Industri/Lager, 693 m2, Stockholm

Kombilokal i markplan med ett bra lager/verkstad plus kontorsdel, Lättillgänglig  lokal i markplan med parkeringar i anslutning till port samt entrén, bra strategiskt läge med nära access till Solna Centrum, Essingeleden och kommunikationer.


Bäckvägen 17

Bäckvägen 17

Butik/Industri/Lager, 804 m2, Stockholm , Edsberg

Hyr lokal i Sollentuna kommunen med ett av Sveriges bästa företagsklimat! Kombilokal med lager/verkstad plus kontorsdel, 2 stora portar  lättillgänglig för i och urlastning. Mindre del kontor i fint skick.


Gullivervägen 5

Gullivervägen 5

Butik/Industri/Lager, 1075 m2, Stockholm , Kallhäll

Möjlighet att hyra egen fastighet med bra uppställningsytor i inhägnat område! Egen fastighet med verkstad och lagerdel med 6m i tak,  kundmottagning, utställning samt fina kontorsytor. Lättillgänglig lokal som enkelt nås från E18 i Ulvsättra industri områe Kallhäll S. Endast...


Gullivervägen 5

Gullivervägen 5

Butik/Industri/Lager, 1075 m2, Stockholm , Kallhäll

Egen fastighet med bra uppställningsytor i inhägnat område! Högt i tak och oljeavskiljare! Egen fastighet med verkstad och lagerdel med 6m i tak,  kundmottagning, utställning samt fina kontorsytor. Lättillgänglig lokal som enkelt nås från E18 i Ulvsättra industri områe Kallhäll...