Bredgränd 6

Övrigt, 143 m2, Uppsala, Centrum

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns denna lokal. Lokalen är av industriell karaktär med fina materialval och hög standard.
Med en varm känsla, unik karaktär och noga utvalda material är denna lokal helt egen i sitt slag. Lokalen ligger högst upp i byggnaden och har därför också snedtak med vackra takkupor mot norr och takfönster åt söder. Från det stora konferensrummet kan medarbetarna lätt komma ut till kvarterets innergård. Här finns plats för arbete i solen eller större företagsevent.

Omgivning

Omgivning/natur

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga uteserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Närservice

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kommunikationer


Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Dragarbrunn 272

Våningsplan

3

Planlösning

Öppen planlösning med kontor- och konferensrum. Hög standard och fina materialval. Oljad ekparkett, glaspartier med svart spröjs, betongmålade väggar och varm petroleumfärg i pentryt. Planlösningen är öppen och taket har synliga installationer. Helkaklade toaletter i mörk ton.


Hiss

JaKontakta Annonsör

Eva Troell
070-861 13 30
eva.troell@al.se


Kontakt

Eva Troell
Eva Troell
070-861 13 30

eva.troell@al.se

Atrium Ljungberg
Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 86 lediga lokaler
www.al.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 318473

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum