Ryssviksvägen 2

Industri, 546 m2, Stockholm, Finntorp

Möjlighet att hyra kombinerat kontor, showroom och lager i närheten av Sickla Köpkvarter.
Ljus och öppen lokal med härlig industrikänsla och en generös takhöjd om ca 3,6m till balk. Här har ni möjlighet att hyra en öppen och flexibel lokal med fantastiskt ljusinsläpp. Lokalen lämpar sig till flera olika verksamheter som exempelvis, kontor, lager, showroom eller enklare produktion. Den blivande hyresgästen har möjlighet att vara med och påverka den framtida utformningen.

Lokalen ligger 4 trappor upp i fastigheten. Lastning sker genom gemensam lastkaj samt en stor lasthiss som tar 3500 kg.

På samma våningsplan i fastigheten finns även möjlighet att hyra till mindre kontor om ca 125 kvm med optimal planlösning.

Tveka inte att höra av er om ni önskar mer information om lokalen eller om ni vill boka tid för visning.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighet med strategiskt placering nära Värmdöleden väg 222 och med utmärkt skyltläge. Härliga gångstråk i närheten samt promenadavstånd till köpcentrum, båtklubb, m.m.

Närservice

I fastigheten finns en trevlig lunchrestaurang. På kortare promenadavstånd från fastigheten finner du ännu fler restauranger och serveringar och en promenad till Sickla köpkvareter ger dig tillgång till ett stort utbud av både restauranger, caffer, butiker och annan service.

Kommunikationer


Fastigheten når du lätt med bil, endast 9 min från T-Centralen och i närheten av Värmdöleden väg 222, men även med allmänna kommunikationer. Från slussen går ett flertalet bussar, bland annat 410, 414, 422 och 413 som stannar på promenadavstånd till fastigheten.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Sicklaön 1073

Byggår

1958

Våningsplan

5




Kontakta Annonsör

Daniel Grönwall
08-51833198
daniel.gronwall@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Finntorp