Ranhammarsvägen 12-14

Övrigt, 585 m2, Stockholm, Ulvsunda


Kontors- och lagerlokal på plan 3 och BV i fastigheten. Lokalen är idag inredd som lager med lasthiss men kan anpassas i samråd med ny hyresgäst. Goda möjligheter till att anpassa lager och kontor efter de behov som finns. Till lokalen finns också en separat terrass om ca 30 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde. I Ulvsunda och intilliggande Bromma Blocks finns all service inom gångavstånd.

Närservice

Den moderna gallerian Bromma Blocks med ca 80 butiker och ett flertal restauranger och caféer ligger belägen ca 15 minuter promenad bort alternativt ca 3 minuter med buss. Bromma Flygplats ligger intill Bromma Blocks.Ett flertal restauranger ligger i området.

Kommunikationer


Fastigheten är belägen ca 8 km från centrala Stockholm. Nås antingen från Drottningholmsvägen/väg 275 eller genom att ta avfart 167 mot Sundbyberg/Solna C från E4 och följa Frösunda- och Huvudstaleden. Det finns goda kommunikationer till fastigheten. Bussar och tvärbanan stannar i närheten av fastigheten, och tunnelbanestation Solna strand finns 1,3 km bort.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Induktorn 24
Kontakta Annonsör

Rebecca Enblom
073-600 17 98
rebecca.enblom@sagax.se


Kontakt

Rebecca Enblom
Rebecca Enblom
073-600 17 98

rebecca.enblom@sagax.se

AB Sagax
Läs mer om AB Sagax och deras 66 lediga lokaler
www.sagax.se

Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 328414

Utvalda lokaler från AB Sagax i Ulvsunda