Ekbacksvägen 22

Industri, 187 m2, Stockholm, Ulvsunda Industriområde

Ljus kontorslokal om 187 kvm på Ekbacksvägen.
Nu har vi möjlighet att erbjuda en ljus och luftig kontorslokal med lager alt. produktionsyta. Lokalen är belägen på plan 4 i fastigheten och nås via hiss och trapphus. Kontoret erbjuder en bra blandning av mindre och större kontorsrum. Fastigheter erbjuder posten företagscenter som närmsta granne och lastbrygga med lastintag via fastighetens innergård. Välkommen till Ekbacksvägen 22!

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger i Ulvsunda industriområde med många stora företag som grannar. Gångavständ till Bällstaviken med härliga promenadstråk.

Närservice

Runt om i området på kort gångavstånd finns flera restauranger och serveringar. Är du ute efter ett större serviceutbud är det ca 8 minuter med bil till Bromma Blocks där du hittar över 100 butiker, restauranger och annan service.

Kommunikationer


Goda kommunikationer som tvärbana till Alvik, Sundbyberg/Solna, Gullmarsplan och Sickla, bussar mot Brommaplan och Alvik med T-bana samt Bromma Flygplats. Snabb access till E18 och E4. Att du även når citys på under 10 minuter med bil är ett extra plus.

Övrigt


Fastighetsbeteckning

Magneten 30

Våningsplan

4


Hiss

JaKontakta Annonsör

Helen Rundqvist
08 518 331 54
Helen.rundqvist@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Ulvsunda Industriområde

Liknande lediga lokaler i Ulvsunda Industriområde