Dumpervägen 6

Industri/Kontor/Lager, 364 m2, Stockholm, Länna

Lager & kontor ca 364 kvm

Lokal i Länna företagspark om ca 364 kvm. Ca 302 kvm i markplan samt 64 kvm kontor.

Detta objekt erbjuder en total yta på cirka 364 kvadratmeter, fördelat på två plan för att tillgodose olika behov och verksamhetskrav.

Nedre plan (cirka 302 kvm)

På nedre plan finns en rymlig lagerdel med full takhöjd som möjliggör optimal förvaring av material och produkter. En praktisk lastport i markplan underlättar för enkel in- och utlastning av varor. Vidare finns kontorsutrymmen tillgängliga på detta plan för administrativa ändamål och personalutrymmen. Dessa utrymmen nyttjas idag som produktionsytor. En komplett WC med dusch finns också tillgänglig för personalens bekvämlighet.

Övre plan (cirka 64 kvm)

På övre plan finns ytterligare kontorsutrymmen för att möta behoven för administration och möten.

Detta objekt erbjuder en mångsidig och funktionell lösning för verksamheter som kräver både lagrings- och administrativa utrymmen. Med en kombination av lager, kontor och bekvämligheter är detta ett attraktivt alternativ för olika typer av företag och verksamheter.

Områdesbeskrivning

Dumpervägen 6, en bekväm plats i det välrenommerade Länna industriområde i Huddinge kommun. Denna plats har fördelen av närhet till Stockholms innerstad och smidig tillgång till vägarna E4 och E20. Det är en plats som erbjuder stabilitet och möjligheter för ditt företag.

Vänligen respektera säljarens / hyresvärdens önskemål om bokad visning.

För mer information eller visning av objektet, hör av er till Locus Advice genom kontaktformuläret eller ring Tim Ringdahl Liljegren på tel 08-558 094 41.

Växeln är öppen helgfria vardagar mellan 08.30-17.00

Locus Advice tel 08-558 094 40

Locus Advice är ett fastighetskonsultbolag med fokus på kommersiella fastigheter och lokaler.

Vi arbetar med lokaluthyrning, lokalöverlåtelser samt projektuthyrning. Vi representerar även hyresgäster som vill ha hjälp med sitt lokalsökande.

Genom etablerade samarbeten med både stora och små fastighetsägare har vi tillgång till ett stort utbud av lokaler utöver vad vi kan marknadsföra i vår egen regi. Via dessa samarbeten kan vi med stor sannolikhet hjälpa er hitta den lokal ni söker efter.

Kontakta Annonsör

Locus Advice
08-558 094 40
kontakt@locusadvice.se


Utvalda lokaler från Locus Advice AB i Länna