Alfavägen 3

Industri/Kontor/Lager, 361 - 3111 m2, Jönköping, Torsvik

Lagerfastighet i gott skick finns att hyra på attraktivt läge i Torsvik

Här erbjuds en modern och rymlig fastighet om totalt 3 111 kvm som kombinerar hög funktionalitet och fräsch design. Fastigheten består huvudsakligen av en lagerhall med en imponerande takhöjd på 7,6 meter, utrustad med tre markportar för smidig in- och utlastning. På markplan finns även en flexibel yta som kan användas som studio, showroom eller lager, beroende på era behov.

Tillhörande kontorsutrymmen på markplan samt plan 1 är generöst utrustade med faciliteter såsom fullt utrustat kök/pentry, pausyta, omklädningsrum, duschar och WC. Utöver detta finns parkeringsplatser i direkt anslutning till lokalerna för enkel tillgänglighet.

Fastigheten kan anpassas efter era specifika behov och antingen hyras som en hel enhet eller som tre separata enheter om 361, 1 045 och 1 705 kvm. Se planritning för förslag på uppdelning.

Torsvik ligger 12 kilometer söder om centrala Jönköping och är ett av Sveriges mest kända logistikcentrum. Området ligger med direkt anslutning till E4 och erbjuder optimala transportförbindelser till resten av Sverige. Industriområdet präglas av både större och mindre logistikverksamheter. Enklare serviceutbud finns i närområdet och stort serviceutbud finns inne i centrum, endast tio minuters bilfärd norrut. Det erbjuds även goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Jönköping.

Omgivning

Företag i närheten

PostNord TPL, UPS, Bring, Elgiganten Logistik och Dagab

Parkeringsmöjligheter/garage

Fri parkering

Närservice

Enklare serviceutbud i närområdet, stort serviceutbud inne i centrala Jönköping cirka tio minuters bilfärd bort

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge mot E4

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E4

Kommunikationer



Kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Jönköping



Övrigt


Fastighetsbeteckning

Flahult 2114

Byggår

2001

Renoveringsår

2010

Våningsplan

1

Planlösning

Se bilder/PDF.


Takhöjd

7,6 m

Lokalen kan nås via

Egen entré och tre markportar

Hiss

Ja



Kontakta Annonsör

Erika Sandell

Erika Sandell