Idrottsvägen 14

Industri/Kontor/Lager, 42000 m2, Göteborg, Åby

Unik möjlighet för större verksamhet i centrala Mölndal, lager och kontor 42 000 kvadratmeter

Vi vill nog påstår att det här är en unik möjlighet i centrala Göteborgsregionen.

Under senare delen av 2027 lämnar Kappahl sitt huvudkontor och centrallager. Idag består lagerdelen av ca 33 400 kvadratmeter lagerytor och kontorsbyggnaden av ca 9 000 kvadratmeter moderna kontorsytor inkl. personalrestaurang. Dessutom finns generösa markytor för uppställning, rangering och parkering. 

Fastigheten Hästägaren 3 ligger i ett av Göteborgs absolut bästa lägen, nära både centrala Göteborg och Mölndal, med direkt access till de stora lederna. Fastigheten i Åby uppfördes ursprungligen på 80-talet men uppdaterades och byggdes ut 2001. Fastigheten rymmer idag både huvudkontor och distributionscentral för nuvarande hyresgäst Kappahl.

Här finns en lager- och industribyggnad om 33 400 kvm, perfekt för lager, last mile-logistik eller lättare produktion, och en kontorsbyggnad med moderna, öppna ytor om 9 000 kvm. 

I Hästägaren 3 kan ni som företag dra nytta av ett helt unikt läge söder om Göteborg, med möjlighet till fin exponering, men också med olika lösningar för hållbarhet. Revelop kommer bland annat att installera solpaneler på samtliga tak och dra nytta av det egna AI-systemet för en effektivare energiförbrukning. Fastigheten kommer att certifieras enligt BREEAM, nivå Very Good.

Kontakta oss för mer information


Fastighetsbeteckning

Hästägaren 3


Miljöcertifiering

BREEAM



Kontakta Annonsör

Thomas Jonasson

Thomas.Jonasson@revelop.se