Husvärden AB

Välkommen till Husvärden!

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som funnits sedan 1994. Vi arbetar varje dag för att människor och företag ska utvecklas och trivas tillsammans. Långsiktighet är ett viktigt ord som genomsyrar vår verksamhet, i allt från relationen med våra hyresgäster till vårt engagemang i miljöfrågor, att t ex skapa energisnåla och miljösmarta fastigheter. Våra arbetsområden är uthyrning, förvaltning och utveckling av kommersiella fastigheter. Krokslätts Fabriker är kanske en av våra mest kända fastigheter.

Krokslätts Fabriker - en växande stadsdel 10 minuter från Korsvägen

Här förenas historiska fabriksbyggnader med nybyggda, certifierade miljöbyggnad nivå GULD hus i ett gemensamt framtidstänk. Att ha sin verksamhet i Krokslätts Fabriker är ett ställningstagande. Vi är en av grundarna av Sweden Green Building Council (SGBC) och våra nyproducerade fastigheter är Green Building- och miljöbyggnad GULD klassificerade. I dagsläget sitter här ca 100 företag inom bl a hälsa, mode, teknik och IT, i ett grönt sammanhang som gynnar både individer och företag att växa. Krokslätts Fabriker växer även servicemässigt. Fler restauranger, caféer och gym har etablerat sig på senare tid. Sedan snart ett halvår finns också SEBs nya Mölndals-kontor i Krokslätts Fabriker. – Vi arbetar mycket med miljötänk, så hus no21 passar oss perfekt, säger Tarja Kälvelid, kontorschef på SEB Mölndal. Mellan Korsvägen och Mölndal händer väldigt mycket, det är ett spännande och expansivt område. Min ambition är att vi skall etablera oss här som en finansiell mötesplats, avslutar Tarja. Vill du veta mer om Husvärden och våra lediga lokaler? Ring och boka en tid som passar, så visar vi dig runt.
Husvärden AB
4 lediga lokaler
Husvärden AB
Krokslätts Fabriker 24
43137 Mölndal
031-678700

Kontaktpersoner

Caroline Skartind
Caroline Skartind
caroline.skartind@husvarden.com
031-678703
0705-404069
Lediga lokaler för kontakt
Håkan Lundqvist
Håkan Lundqvist
hakan.lundqvist@husvarden.com
031-678705
0707-757588
Lediga lokaler för kontakt

Utvalda lokaler från Husvärden AB

Relaterade artiklar

Lediga lokaler hos Husvärden AB

Visa alla lokaler - Visa alla lokaler i Göteborg

Totalt har Husvärden AB 4 lediga lokaler.

Krokslätts Fabriker 32

Krokslätts Fabriker 32

Kontor/Kontor, 190 m2, Göteborg, Mölndal

Ljus lokal lämplig för kontor och utställning. Takhöjd 5-6 m. Våningsplan 2 av 4. Lokalen nås både med personhiss och lastentré på samma våningsplan.


Krokslätts Fabriker 30

Krokslätts Fabriker 30

Kontor/Kontor, 230 m2, Göteborg, Mölndal

Nyrenoverad kontorslokal som omgående kan hyras fullt möblerad.


Krokslätts Fabriker 45

Krokslätts Fabriker 45

Kontor, 290 m2, Göteborg, Mölndal

Modern kontorslokal i Krokslätts Fabriker. med bästa läge i Krokslätts Fabriker.


Krokslätts Fabriker 30

Krokslätts Fabriker 30

Kontor/Kontor, 480 m2, Göteborg, Mölndal

Ljus och öppen lokal med stora fönster i väster. Lämplig för kontor och utställning med öppen planlösning. 5 meters takhöjd i större delen av lokalen med vissa rum på entresolplan. Lokalen ligger på våningsplan 4 av 4. Lokalen nås med...