Hamhus AB

Hamhus är ett lokalt förankrat fastighetsbolag och en del av Jönköpings utveckling och fokuserar på centralt belägna kommersiella fastigheter. Ambitionen är att växa genom förvärv och projektutveckling i Jönköping. Bolagets fastighetsinnehav består av cirka 35 000 kvadratmeter lokaler och lägenheter. Samt obebyggd mark på ca 110 000 kvadratmeter. Våra fastigheter ägs och förvaltas långsiktigt. Hamhus är en del av Herenco-gruppen.

Hamhus AB
8 lediga lokaler
Hamhus AB
Skolgatan 24
55316 Jönköping
0704339193

Kontaktpersoner

Utvalda lokaler från Hamhus AB

Lediga lokaler hos Hamhus AB

Visa alla lokaler

Totalt har Hamhus AB 8 lediga lokaler.

Västra Storgatan 7

Västra Storgatan 7

Kontor, 10 - 14 m2, Jönköping, Väster

Nu har du chans att hyra kontorsrum i kontorshotell Graniten som ligger i ett av Jönköpings bästa lägen. Full service och hög standard! I ett av Jönköpings bästa läge hittar du kontorshotell Graniten. Närhet till tågstation, busstation, butiker och restauranger....


Västra Storgatan 3

Västra Storgatan 3

Kontor, 69 m2, Jönköping, Väster

Unik kontorslokal utöver det vanliga! Unik kontorslokal utöver det vanliga, med härlig takhöjd och utsikt över takåsarna.


Västra Storgatan 7

Västra Storgatan 7

Kontor, 125 m2, Jönköping, Väster

Lokal 125 kvm, centralt på Väster Lokal 125 kvm, centralt på Väster. Hörnlokal högt upp i huset med trevligt ljusinsläpp. 


Västra Storgatan 3

Västra Storgatan 3

Kontor, 183 m2, Jönköping, Väster

Synligt kontor i gatuplan! Kontor med skyltläge som totalrenoverades år 2020. 


Kapellgatan 2

Kapellgatan 2

Butik, 475 m2, Jönköping, Väster

Unik källarlokal med stor potential Källarlokal som tidigare varit restaurangen ”Mäster gudmunds källare”. Lokalen kan hyras som förråd eller någon annan verksamhet som passar bra i en fönsterlös lokal


Västra Storgatan 14

Västra Storgatan 14

Butik, 500 - 1170 m2, Jönköping, Väster

Stor butikslokal i centrala Jönköping Stor butikslokal i centrala Jönköping i direkt anslutning till Juneporten och tågstationen. 


Gnejsvägen 2

Gnejsvägen 2

Butik, 930 m2, Jönköping, Solåsområdet

Butik med tillhörande kontor och lager på Solåsen/Gamla flygfältet mycket nära E4an. Butik med tillhörande kontor och lager på Solåsen/Gamla flygfältet mycket nära E4an. Många tänkbara användningsområden. 


Gnejsvägen 2

Gnejsvägen 2

Butik, 2091 m2, Jönköping, Solåsområdet

Lokaler i bra skick centralt i Jönköping på Solåsområdet. Lokaler centralt i Jönköping på Solåsen/Gamla flygfältet mycket nära E4an. Mycket fönster som ger ett bra ljusinsläpp. Gott om egna p-platser. Bra skyltläge.