Bolandsgatan 18C

Butik/Industri/Lager, 1685 m2, Uppsala, Norr

Unik tillfälle att förhyra lager/butikslokal i populära Boländerna!
Nu har ni unik tillfälle att förhyra en lokal om ca 1700 kvm med tillhörande uppställning om ca 2700 kvm i ett av Uppsalas absolut bästa handelsområden . Fastigheten har fantastiskt läge med stora skyltfönster mot Bolandsgatan vilket gör att ert varumärke syns maximalt. Området har starka kundflöden och höga trafikflöden. Grannar i området är Ikea , Bauhaus, Kungsängen , EKO , Stadium mm.

Omgivning

Omgivning/natur

Modern ljus fastighet med stora glaspartier, placerad i växande Boländerna med goda kommunikationer. Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice

Runt om i området på promenadavstånd finns flera restauranger och lunchserveringar. Området är ett handelsområde så många butiker finns i här. Söker du endå ett större serviceutbud tar du dig snabbt till centrala Uppsala där du hittar fler restauranger, många butiker och all annan service du kan behövas.

Kommunikationer


Oavsett om du åker bil eller kommunalt är fastigheten lätt att nå. E4 ligger i anslutning till fastigheten och det är ca 4 km till Uppsala station dit både regionaltåg och pendeltåg går. Buss 1, 7, 11 och 199 stannar alla i området på kortare promenadavstånd från fastigheten. Till Arlanda flygplats tar du dig smidigt med bil på ca 25 minuter.

Övrigt

Kontakta Annonsör

Gino Ghasemi
08-518 331 00
gino.ghasemi@stendorren.se


Utvalda lokaler från Stendörren Fastigheter AB i Norr